Allergi streng kontrol Allergener i form af f.eks. nødder, sesamfrø og gluten kan give alvorlige allergiske reaktioner. KiMs har opbygget strenge rutiner for at kontrollere for allergener og sikre forbrugerne den bedste mulige mærkning.
Det er KiMs mål at nedbringe antallet af allergene ingredienser i KiMs sortimentet. I udviklingen af nye produkter er der derfor fokus på at undgå allergener i produkterne.
I det eksisterende produktsortiment arbejder KiMs løbende med at udskifte allergene ingredienser, således at KiMs produkter indeholder et minimum af allergener.
Lige fra indkøb af råvarer til det færdige produkt fortager KiMs stikprøver for eventuelle allergener. I kvalitetssikringen af ingredienserne er der helt faste procedurer for test for allergener.
I mellem produktionerne af forskellige produkter sker der altid en grundig rengøring af produktionsbåndene. Det sker for at hindre, at allergener fra ét produkt spredes til et andet. Produktionen af peanuts foregår på en separat fabrik, så allergener ikke overføres til andre af KiMs produkter.
Tydelig mærkning Som et led i den danske lovgivning er samtlige produkter fra KiMs mærket, så forbrugere med allergi tydeligt kan se, hvad produkterne indeholder af eventuelle allergener. |
Video
Følg kartofles vej fra marken til de færdige KiMs chips (Vent lidt til filen er hentet - og husk at skrue op for lyden)
Salgssucces
15 ud af 20 af de mest solgte chips og snacks er fra KiMs.
Verdensnyhed fra KiMs
Ny dip 'Shake & Dip' er en verdensnyhed.
Nye produkter
Se de allernyeste på markedet
Seneste lanceringer
Se oversigt over vores seneste lanceringer
|
|
|